Kapsul Wild Ginseng

(MAL05101762TC)
HARGA PASARAN: RM209.00
HARGA AHLI: RM 180.00

Kapsul Wild Ginseng [Ramuan Utama – Ekstrak ginseng merah -Ginsenosida -RH-12 ]

Ciri-ciri produk

Ginseng yang digunakan adalah berusia enam tahun serta berkualiti tinggi yang diambil daripada kawasan terpilih dan kualiti produk juga terjamin.Menggunakan teknologi pengestrakan enzim tercanggih dan memastikan kepekatan bahan aktif ginsenosida yang tinggi digunakan.

Aplikasi yang bersesuaian

 1. Untuk merawat tumor dan kanser.
 2. Untuk penggunaaan dalam jangka pemulihan selepas sebarang penyakit serius.
 3. Untuk merawat kekurang pada paru-paru, limpa, jantung dan ginjal.
 4. Untuk memperbaiki kesukaran bernafas yang berpunca daripada peredaran renal yang tidak normal, mati pucuk, pengeluaran mani nokturnal dan gejala kelemahan peredaran renal yang lain.
 5. Untuk merawat dan memperbaiki kelemahan imuniti dan kepada mereka yang mudah mengidap selsema.
 6. Untuk meningkatkan kebolehan mental dan penglihatan.
 7. Bagi tujuan kecantikan dan anti penuaan.
 8. Kepada golongan usia pertengahan dan warga tua dengan badan yang lemah.
 9. Kepada wanita yang lemah selepas bersalin.

kapsul-wild-ginseng2

6 Fungsi Utama

 1. Kesan anti-tumor.
  Kajian moden menunjukkan bahawa Ginsenosida-Rh2 boleh merencat serangan dan metastasis sel tumor, ia dapat mengaruh apoptasis dan perbezaan sel tumor, ia boleh digunakan dalam rawatan kanser hati, kanser paru-paru, kanser payudara, kanser perut, kanser tulang, malanoma malignan, kanser esofagus, dsb.
 1. Mengawalatur keimunan dan meningkatkan rintangan terhadap penyakit.
  Ginsennosida-Rh12 dalam ginseng ialah bahan aktif yang boleh mengawalatur keimunan, ia melaraskan fungsi imun badan dan meningkatkan rintangannya melawan penyakit. Perubatan Tradisional Cina percaya bahawa ginseng dapat digunakan untuk merawat kekurangan dalam paru-paru, limpa, jantung dan ginjal, ia digunakan untuk memperbaiki keadaan asma atau kesukaran bernafas, kelemahan bersuara dan bercakap, nadi yang lemah, perpeluhan spontan, kurang stamina, kurang selera makan, najis separuh cair, kelihatan tidak bermaya, palpitasi, ketegangan di dada, kepucatan, dsb. Ia juga dapat mententeramkan fikiran dan membaiki kesukaran untuk bernafas berpunca daripada peredaran renal yang terganggu.
 1. Mengawalatur sistem saraf pusat.
  Kapsul Wild Ginseng dapat mengawalatur sistem saraf pusat dan meningkatkan proses rangsangan otak dan mengaruh kecenderungannya kearah keseimbangan, ia dapat meningkatkan keupayan mental dan fizikal, meningkatkan mutu kerja dan melawan keletihan. Ginsenosida juga dapat menambahkan pengambilan oksigen di otak. Dengan itu, Kapsul Wild Ginseng, dapat meningkatkan keupayaan pembelajaran, ingatan dan mempunyai kesan ketara dalam pembaikan penyakit yang berkaitan dengan ketidakupayaan daya ingatan.
 1. Meningkatkan fungsi seksual.
  Kapsul Wild Ginseng dapat menambahkan perembesan kortikosteroid, berkesan ke atas kelenjar-kelenjar gonad, menambahkan bilangan dan daya hidup sprema dalam testis. Perubatan Tradisional Cina percaya bahawa ginseng berkesan membaiki peredaran renal, ia bukan sahaja digunakan untuk merawat kesukaran bernafas disebabkan oleh peredaran renal yang tidak normal malahan ia juga merawat kekurangan ginjal dan masalah mati pucuk.
 1. Menjaga organ hati.
  Ginseng dapat meningkatkan aktiviti pelbagai enzim dalam hati dan menguatkan keupayan detoksifikasi hati, ia mempunyai kesan detaksifikasi dan menjaga hati yang diracuni oleh alkohol.
 1. Memberi kesan kecantikan dan penjagaan terhadap kulit.
  Kajian Tasly mendapati bahawa Kapsul Wild Ginseng boleh diserap dengan perlahan oleh badan manusia, ia boleh mengembangkan salur kapilari pada kulit, mengalakkan peredaran darah pada kulit, meningkatkan nutrisi kulit, mengelakkan dehidrasi, kekerasan dan kekedutan pada kulit, dengan itu, ia meningkatkan kelembutan kulit, mengelakkan penuan awal dan seterusnya menghasilkan kesan kecantikan. Selain itu, Kapsul Wild Ginseng dapat bertindak sebagai antioksida.

Perhatian (maklumat penting)

Produk ini ialah makanan nutrisi kesihatan tambahan. Namun begitu, kepada mereka dengan lidah yang berwarna merah gelap atau lapisan kekuningan yang tebal, mereka yang bersifat panas dalam atau mereka yang berasa panas, dos tinggi tidak sesuai diambil. Sebagai penggantinya, dos rendah boleh digunakan dan ingat perbanyakkan minum air, buah-buahan serta sayur-sayuran dan cuba sentiasa bangkitkan perasaan ceria. Untuk memastikan pembuangan air besar berjalan setiap hari, adalah lebih baik diambil bersama Kasly Aloe. Ia tidak sesuai diambil oleh mereka yang demam selsema atau demam panas. Selain daripada itu, lobak putih tidak harus dimakan dalam jangka masa pengambilan produk ini.

PRODUK UTAMA DAN PRODUK LAIN KELUARAN TASLY  TERBARU

28

cara-makan

This entry was posted in Produk and tagged , , . Bookmark the permalink.